Bij een taartje denk je vast aan een lekkere cake, een flinke laag slagroom en misschien nog een gezellig chocolaatje bovenop. Ik voel je, echt waar, maar dit is toch een ander taartje. Geen slagroom, maar spinazie, salami, bladerdeeg en kaas. Heel iets anders, maar ook o zo lekker! En perfect wanneer je een borrel hebt, of als voorgerecht. Wanneer schuif jij ze de oven in?
Extra benodigdheden:
Zowel warm als koud zijn de spinazietaartjes super lekker. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…