Ik steek mijn liefde voor champignons niet bepaald onder stoelen of banken op mijn website, dus dit recept verbaast je ook vast niet. Toch weet ik zelf pas sinds deze kookkunsten hoe ik zo'n heerlijk plakkerig laagje op mijn champignons krijg. Man, er ging een wereld voor me open! Ik denk dat deze heerlijke knoflookchampignons op toast vaker op het menu komen te staan hier in huis.
Er zit wel een kleine maar aan: je moet na het eten van dit borrelhapje (of lunch) niet meer willen zoenen. De hoeveelheid knoflook is ietwat aan de hoge kant. Voor mij geen probleem, ik ben immers al ruim 8,5 jaar samen met mijn prins op het witte paard, maar voor jou zou het misschien nog weleens roet in het eten kunnen gooien.
Uit dit recept maak je ongeveer 16 exemplaren.
De knoflookchampignons op toast zijn het lekkerst als ze warm zijn, maar ook koud smaken ze heerlijk!
Ben jij op zoek naar een ander borrelhapje? Kijk dan eens bij dit vegetarische recept!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…