Hummus is een heerlijk mengseltje van kikkererwten, tahin, knoflook en nog een paar ingrediënten. Alhoewel het niet heel aantrekkelijk oogt (het heeft een beetje een vale, bruine kleur), is het wel om je vingers bij af te likken! Ken je het nog niet? Ga je schamen. Het is namelijk aan van de weinige smeerseltjes op brood die supergezond voor je is. Daarnaast is het ook nog eens een feestje om er komkommer of paprika in te dopen. Heb je je schoenen al aan om naar de winkel te rennen en de ingrediënten in huis te halen?
Je mag aanvallen! Hummus is erg lekker op Turks of zuurdesem brood, maar ook op een rijstwafel of als dip voor je worteltje.
Dit recept is gebaseerd op: Zo maak je hummus!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…