Champignons zijn echt mijn lievelings. Gebakken in de boter, gewokt of heerlijk gemarineerd in een lekkere ketjapsaus. Ik word er zo blij van. Maar echt wakker mag je me maken voor gevulde champignons met ricotta en pesto. Het liefst eet ik deze gezellige en vegetarische hapjes iedere dag.
Het schijnt dat je basilicum niet met planten tegelijkertijd naar binnen moet proppen als je zwanger bent, dus misschien is iedere dag aan de gevulde champignons met ricotta en pesto niet zo'n heel erg goed idee. Een keertje kan echter geen kwaad, dus je kan ook zwanger en al met een gerust hart de keuken induiken.
Het recept is geschikt voor 16 champignons. Ik kan er van blijven eten, maar mijn proefpanel gaan aan dat ze met een champignonnetje of vier gelukkig waren.
Het water loopt me weer in de mond nu in dit recept opgeschreven heb. Geniet ervan! Ga jij liever voor een hapje met vlees? Kijk dan eens naar dit lekkernij. En wanneer je gek bent op vis, zijn deze pinxtos een aanrader.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…