Eens per maand organiseren mijn vriendinnen en ik een borrelavond om daar schaamteloos over ons liefdesleven, de kinderen en werk te roddelen. Een van de dames is vegetarisch en daardoor zijn deze avondjes altijd voorzien van een flinke lading groente (en chocolade – dat ook). Mijn inbreng van de afgelopen keer bestond uit een overheerlijke vegetarische groente-pizza!
Het recept is heel simpel, maar ook zo lekker. Je kan eindeloos variëren met de toppings, waardoor je iedere keer weer een andere parel voor de neus van je borrelende gasten kan neerzetten. Uiteraard is het ook mogelijk om deze groente-pizza te beleggen met vlees of vis.
Ik maakte direct twee verschillende varianten, dus ik deel van beide groente-pizza's ook de ingrediënten.
Je kan de vegetarische groente-pizza direct eten, maar het is ook mogelijk ze nog een paar uurtjes te bewaren. Zet ze echter niet te lang in de wacht, want dan worden ze zacht.
Ga jij liever op zoek naar een ander borrelhapje? Kijk dan eens naar deze overheerlijke truffel pinxtos.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…