Ik zal het maar meteen eerlijk bekennen: dit recept is geïnspireerd op de kerstige creatie van mijn schoonzus. Ik heb er tijdens de feestdagen echt mijn buikje mee rond gegeten, zo lekker vond ik deze hapjes. Daarom kon het ook niet lang duren voordat ik ze zelf ging maken. Iets aangepast, maar net zo lekker: bladerdeegrondjes met ontbijtspek.
Warm zijn de bladerdeegrondjes met ontbijtspek niet te weerstaan, maar ook koud zijn ze om je vingers bij af te likken. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…