De tijd van bladerdeegpakketjes is aangebroken! Nu vind ik het altijd tijd voor bladerdeeg. Dit is namelijk gewoon waanzinnig lekker. Maar als de feestdagen in het zicht zijn, krijg ik er nog meer zin in. Ik besloot wat nieuws te proberen en een heerlijke, klassieke smaakcombinatie in een bladerdeegbommetje te vouwen. Het resultaat? Heerlijke bladerdeegpakketjes met geitenkaas en honing!
Het zijn borrelhapjes, maar tegelijkertijd zijn ze ook best wel aan de grote kant. Je kan ze ook prima serveren als warme snack, terwijl de pinxtos en lekkere olijven gewoon op tafel staan. Warm zijn ze het allerlekkerst, omdat het bladerdeeg dan lekker knapperig en de geitenkaas heerlijk zacht is.
Ik krijg er alweer trek in nu ik dit recept uitschrijf!
Wil je er een dippertje bij? Sweet chilli saus is een heerlijke aanvulling!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…