Gab’s nieuwe gastblogger: Hoi, ik ben Anne!

Ik ga je even in het kort iets meer over mij en mijn passie vertellen. Ik ben een open boek met…

7 jaar geleden

Gevulde aubergine met vega gehakt

Ik heb er zolang over gedaan om de perfecte aubergine uit de oven te krijgen. Even dacht ik dat het…

7 jaar geleden

Happy birthday to me! 27 dingen die ik de afgelopen jaren heb geleerd

Happy birthday to.... me! 4 augustus is de mooiste dag van het jaar want op deze datum werden mijn ouders…

7 jaar geleden

Hoe gaat het nu tussen Toeter en Mae?

Een tijdje geleden schreef ik een post over hoe ik Toeter kennis heb laten maken met Mae. Voorzichtigheid was geboden…

7 jaar geleden

Vanille boterkoek

Mijn moeder maakt de allerbeste. Hoe stevig je ook in je gezond-eten-schoenen staat, haar boterkoek wil je het liefst in…

7 jaar geleden

Waarom ik gek word van ‘sprongetjes’

Mae is hangerig en humeurig. Normaal gesproken hoort daar dan ook 'huilerig' bij, maar daar kan je bij mijn kleine doperwt niet van…

7 jaar geleden

21 dingen die je nog niet wist over Gab

Ik dacht dus dat ik best een open boek was. Je vindt op Gezond met Gab namelijk legio blogs over…

7 jaar geleden

Snelle salade met geitenkaas en chorizo

Joh, een recept hoeft niet ingewikkeld te zijn om lekker te smaken. Neem deze overheerlijke snelle salade met geitenkaas en…

7 jaar geleden

De 19 koosnaampjes die wij voor Mae gebruiken

We hebben maaaanden nagedacht over een leuke naam, en nu Mae eenmaal op de wereld is, gebruiken we hem zelden. Eigenlijk…

7 jaar geleden

Vaccineren lijkt alleen nog maar voor losers te zijn

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over vaccineren. Ik heb lang getwijfeld of ik het moest doen, aangezien de…

7 jaar geleden