Romige hangop

Eerlijk gezegd vond ik hangop altijd een beetje een ouderwets gerechtje. Maar toen ik het laatst in een restaurant at…

6 jaar geleden

REVIEW: Bij De Wagenmaker dineer je niet, maar ga je op mini-vakantie

Normaal gesproken eet ik niet erg chic. Ik hou van gezellige restaurant met begrijpelijke hapjes en een fijne sfeer. Maar…

6 jaar geleden

Zo stel jij goede persoonlijke grenzen

We hebben ze allemaal, maar durfen ze soms amper aan te geven. Hoe sterk baken jij je eigen grenzen af?…

6 jaar geleden

2 jaar na Nice – ik ben een vechter en ik geef niet op

Ik weet alles nog. Van het moment dat ik naar links keek en de vrachtwagen aan zag komen, totdat we…

6 jaar geleden

Mini cheesecakjes met witte chocolade en blauwe bessen

Laatst zei een collega tegen me dat ik nooit meer wat bakte. Toen ik verontwaardigd mopperde dat ik juist heel veel…

6 jaar geleden

Erwtjes dagboek – maand 14

Tijdens mijn zwangerschap heb ik iedere week een dagboek bijgehouden. Inmiddels is de kleine Mae geboren en heb ik besloten…

6 jaar geleden

5 redenen om vandaag nog je geheime voorraad chocolade op te eten

Is het een mythe, een marketingtruc om ons er massaal in te luizen of simpelweg iets wat wetenschappelijk te onderbouwen valt?…

6 jaar geleden

2 jaar getrouwd – zo zouden mijn trouwgeloften er nu uitzien

Op 8 juli 2016 sprak ik voor familie en vrienden mijn trouwgeloften uit tegen mijn prins op het witte paard. Inmiddels…

6 jaar geleden

Spaghetti met kipfilet in citroen-roomsaus

Vroeger was ik altijd sceptisch over gerechten met een citroensausje. Bij mij smaakte het meestal alsof ik een hap zeepsop…

6 jaar geleden

REVIEW: De lekkerste pizza’s en cannoli’s eet je bij Sugo

Euforisch was ik, toen mijn bezoek aan Sugo eindelijk gepland stond. Dit originele pizzarestaurant stond al eeuwen bovenaan mijn lijstje…

6 jaar geleden