Ik kan natuurlijk zeggen dat ik al druk bezig ben met oefenen. Mae gaat immers over vier jaar ‘al' naar school en dan is een leuke traktatie noodzakelijk. Maar ja, niemand gelooft dat deze stroopwafels met butterscotch zo lang goed blijven. Daarom beken ik maar direct: ik heb meer dan de helft van deze heerlijke dingen zelf opgegeten. Omdat alleen eten niet leuk is, deel ik het recept met jullie. Geniet van deze te lekkere mini stroopwafels met butterscotch!
Ingrediënten
- 1 zak mini stroopwafeltjes
- 1 reep butterscotch melkchocolade
- Versierseltjes zoals gekleurde hagelslag of spikkels
Iedereen klaar? Bakken maar!
- Breek de chocoladereep in stukjes en verwarm deze kort in de magnetron zodat het smelt. Uiteraard mag het ook au bain marie, het is maar net wat jij makkelijk vindt.
- Dip de helft van de stroopwafeltjes in de chocolade en leg ze vervolgens naast elkaar op een stukje bakpapier. Het handigste is om alleen de bovenkant te dippen (en daar dan weer de helft van), zodat het wafeltje straks niet aan het papier blijft plakken.
- Besprenkel ze vervolgens met het versierseltje. Doe dit wel snel nadat je gedipt hebt, om te voorkomen dat je chocolade alweer gestold is voordat je hebt kunnen strooien.
Even een uurtje in de koelkast en je hebt een superleuke traktatie. Voor jezelf. Geniet ervan!
Geef een reactie